DE FILMS VAN ALLE EDITIES

Laatste nieuws

WORKSHOP BRAM SCHOUW

Afgelopen donderdag 12 oktober was de kick-off van Shoot Your Shot #13! De deelnemers kregen een Tips & Tricks Workshop van regisseur Bram Schouw. Deelnemers bedankt voor jullie komst! De organisatie hoopt dat jullie een leerzame middag hebben gehad. Kon je er niet bij zijn? Houd dan onze Facebookpagina in de gaten voor de foto's!

Vergeet niet om de pagina van Shoot Your Shot te liken om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen rondom de spannendste filmcompetitie van Haarlem en omgeving.

Deel al je voorbereidingen met #syourshot

Bram Schouw workshop Shoot Your Shot

 


 

INSCHRIJVING GESLOTEN!

De inschrijving voor Shoot Your Shot #13 is gesloten! Bedankt voor alle aanmeldingen. Wij zien jullie graag allemaal op donderdag 12 oktober tijdens de tips & tricks workshop van Bram Schouw! 

Like Shoot Your Shot op Facebook en deel je voorbereidingen met #syourshot

 


 

Regisseur Bram Schouw wint MovieZone NFF Award 2017

Bram Schouw is regisseur van onder andere de korte film 'Sevilla'. De MovieZone NFF Award kreeg hij voor zijn speelfilmdebuut 'Broers'. Een gevoelig portret over broederschap en het verlies daarvan. Kijk hier de trailer van Broers.

De MovieZone NFF Jury bestaat uit vijf jongeren tussen de 16 en 18 jaar oud. Dit jaar was de eer aan Kate Hummel, Noa Celie, Matthew Donderwinkel, Jaël van Rossum en Martijn van Wuijtswinkel. In totaal hebben zij elf films bekeken en uiteindelijk gekozen voor de film 'Broers' van Bram Schouw.

Over de film: De broers Lukas en Alexander zijn bijna tegenpolen van elkaar, maar hun intense band overheerst. De verlegen Lukas kijkt op tegen zijn oudere, levenslustige broer en volgt hem in alles. Op een overwachtse roadtrip richting het zuiden groeien ze steeds meer naar elkaar toe. Tijdens een stop in een Frans dorp worden de verschillen tussen de broers op een pijnlijke manier blootgelegd en wordt het duidelijk dat Lukas zijn eigen weg zal moeten kiezen. Dit is het begin van zijn zoektocht naar een eigen identiteit.

Uit het juryrapport: “We konden ons echt in deze film herkennen en leefden met de personages mee. Dat kwam mede door het goede acteerwerk, het meegaande camerawerk met veel close-ups en de sterke, veelzeggende dialogen. Het spel met de flashbacks en de verrassende structuur paste goed bij het geheel.” 

Meer werk van Bram zien? Klik hier.  

Bram Schouw geeft op donderdag 12 oktober een tips & tricksworkshop aan alle deelnemers van Shoot Your Shot #13! 

 


SHOOT YOUR SHOT #13 VAN START 

Doe mee aan Shoot Your Shot #13. Je kunt je inschrijven tot donderdag 5 oktober 23:59 uur.

Ben jij een geboren filmmaker of vind je het gewoon leuk om te doen? Geef je dan snel op en wie weet sta je op zondag 17 december in de grote finale van de spannendste filmcompetitie van Haarlem en omgeving!

Like Shoot Your Shot op Facebook en deel je voorbereidingen met #syourshot

        De Filmschuur kijkt uit naar nieuwe filmtalenten! Bekijk hier de winnende films van de vorige editie. 

Shoot Your Shot #13


 

 

Logo Filmschuur Logo Eye Logo Open Studio Logo Europa Cinemas