​Kijk de finalefilms op het grote doek

Tijdens de feestelijke finale van Shoot Your Shoot #15 worden de 15 wilde finalefilms op het grote doek getoond. De afgelopen maanden hebben de deelnemende jongeren zicht laten inspireren door het thema WILD, de workshops van Shady El-Hamus en Jelle Helwig en maakte ze een spannende, hilarische, mooie of bizarre film van maximaal 5 minuten.

Uit alle inzendingen selecteert de Filmschuur 15 films voor de finale op zondag 8 december. De geselecteerde finalefilms zijn dan op het grote doek te zien en worden beoordeeld door een jury bestaande uit professionals uit de filmwereld. Ook stemt het publiek mee voor een publieksprijs.

De winnende film vertonen we één week lang als voorfilm bij alle films in de Filmschuur. Daarnaast krijg de winnaar een waardebon van Open Studio en een plek in één van de Eye Opener teams.

LET OP:

De kaartverkoop start op 25 november om 17:00 uur. Deelnemers van Shoot Your Shot krijgen per persoon één vrijkaart voor de finale. De rest dient gekocht te worden. Wees op tijd, de kaartverkoop gaat altijd heel hard! Koop hier je tickets.