Wat is Shoot Your Shot #?

Shoot Your Shot # is dé filmcompetitie voor jongeren tussen de 15 en 21 jaar uit Haarlem en omgeving. Filmschuur geeft getalenteerde jongeren de kans om hun filmtalenten te tonen.

De film mag minimaal 1 minuut en maximaal 5 minuten duren.  

Deelnemers krijgen in oktober een Tips & Tricks workshop van een professional en in november een montageworkshop (i.s.w. met Open Studio).

De geselecteerde finalefilms zijn op het grote doek te zien tijdens de grote finale. Dit is altijd één groot feest. Bekijk  hier  een impressie van de gezellige finale.

De films worden beoordeeld door een jury bestaande uit professionals uit de filmwereld. Daarnaast kiest het publiek ook zijn favoriet voor de publieksprijs. 

De winnende film wordt gedurende één week als voorfilm vertoond in de Filmschuur. Daarnaast krijgt de winnaar een waardebon van Open Studio én een plek in de jongerenjury van het Nederlands Filmfestival!

Deelname kost € 10,00 per persoon (inclusief 'Tips and Tricks' workshop, montageworkshop en één vrijkaart voor de finale). Studenten van een Filmacademie kunnen we voor deze filmcompetitie helaas niet toestaan.